Hoeveel vermindert spouwmuurisolatie warmteverlies?

Het installeren van spouwmuurisolatie in een weerbordmuur kan warmteverliezen tot 75% verminderen, hoewel het vanwege de extra installatieproblemen duurder kan zijn dan de andere soorten muren. Als er massieve wanden in huis zijn geïnstalleerd, kunnen ook deze worden geïsoleerd. Massieve muren dragen bij aan 45% van het totale warmteverlies in huis, dus het isoleren ervan kan een geweldige manier zijn om warmteverlies te verminderen, 7 Typische besparingen op de energierekening kunnen oplopen tot £375 voor een vrijstaand huis, dus het is een waardevolle investering, 8.Cavity muurisolatie wordt gebruikt om warmteverlies door een spouwmuur te verminderen door het luchtruim vullen met materiaal dat de warmteoverdracht stopt. Dit vangt de lucht in de holte op, voorkomt verwarmingsverlies en resulteert in lagere verwarmingskosten.

Spouwmuurisolatie is een thermische isolatiemethode die wordt gebruikt om warmteverlies door een spouwmuur te verminderen door de luchtruimte te vullen met een thermische isolator. Deze materialen (bijv. Afwisseling van gaszak en vast materiaal) zorgt ervoor dat de warmte via vele interfaces moet worden overgedragen, waardoor de warmteoverdrachtscoëfficiënt snel afneemt. Het isoleren van uw spouwwanden biedt een van de meest (zo niet de meest) effectieve middelen om energie te besparen en u daarom geld te besparen.

Tot 33% van het warmteverlies vindt plaats via uw muren, wat misschien wel het meest verspillende gebied is in termen van warmteverlies voor uw huis. Door het installeren van spuitschuimisolatie vermindert dat cijfer en begint u op zijn beurt uw energierekening elke maand met maximaal 35% te verlagen. Ongeveer een derde van alle warmte die verloren gaat in een ongeïsoleerd huis ontsnapt door de muren. Door spouwwanden goed te isoleren, bespaart u energie en verlaagt u de kosten van uw verwarmingsrekening.

Cellulose-isolatie is gemaakt van gerecyclede papierproducten, voornamelijk kranten, en heeft een zeer hoog gehalte aan gerecycled materiaal. Deze isolatie is strikt toepasbaar op spouwwanden en is traditioneler dan spuitschuim, maar toch een geavanceerde en effectieve oplossing. Dit product is een geavanceerde oplossing en, als een van de eerste installateurs van spuitschuim, kan de geavanceerde technologie een niet-invasieve isolatie van uw spouwgebied uitvoeren. Cellulose-isolatie wordt gebruikt in nieuwe en bestaande woningen, meestal als losse vulling in open zolderinstallaties en dicht verpakt in holtes van gebouwen.

Als u vochtige plekken op uw binnenmuren hebt, mogen deze pas worden geïsoleerd als het probleem is opgelost. Omdat geïsoleerde spouwwanden veel voordelen hebben voor huizen, gebouwen en huiseigenaren, kunt u door ze te laten isoleren waarde toevoegen aan uw eigendom. Schuimisolatie heeft ook een van de meest superieure thermische eigenschappen (voornamelijk schuim met gesloten cellen) en kan u helpen tot 35% te besparen op uw maandelijkse energierekening. Warmteoverdracht door geleiding wordt zo laag gehouden als die van spouwwanden omdat het plastic schuim een goede isolator is - net als droge lucht.

Als u problemen met uw muren opmerkt nadat er spouwmuurisolatie is geïnstalleerd, zoals vocht en schimmel, moet u eerst het bedrijf bellen dat de installatie heeft uitgevoerd. Dit type isolatie wordt geïnstalleerd door gaten in de buitenmuur te boren, door de mortelverbinding. Het vullen van de spouwmuur met isolatie is een geweldige manier om te besparen op energierekeningen en kan u tot £305 per jaar besparen. Om uw spouwwanden te isoleren, boort de installateur kleine gaatjes van ongeveer 22 mm groot met tussenpozen van ongeveer 1 m in de buitenmuur van uw huis.

Het biedt de beste thermische isolatie, maar is lastig te installeren, dus veel leveranciers kiezen ervoor om minerale vezels of kralen te gebruiken.

Leave Message

Required fields are marked *