Wanneer moet u geen spouwmuurisolatie installeren?

Het hangt wel af van de situatie, Rebecca, maar over het algemeen is het vaker een slecht idee dan een goed idee (deels omdat het ook vaak slecht is geïnstalleerd). Als u vochtige plekken op uw binnenmuren hebt, mogen deze niet worden geïsoleerd totdat het probleem is opgelost. Praat met een bouwer die gespecialiseerd is in vochtpreventie. Het isoleren van uw spouwwanden is een taak die het beste aan professionals kan worden overgelaten.

Dit komt omdat gaten in de buitenmuur van uw gebouw nodig zijn en de materialen rommelig zijn als u niet over het juiste gereedschap beschikt om ze in de holte te vuren. Het is altijd het beste om het werk de eerste keer goed te doen om te voorkomen dat je het op een later tijdstip opnieuw moet doen. Ik heb mijn holte laten vullen bovenop de isolatieplaten die op de eerste bouw in 2000 waren geïnstalleerd. Jaren nadat spouwmuurisolatie voor het eerst een van de favoriete isolatiemethoden bij uitstek werd, zijn mensen begonnen de impact die dit heeft op hun huizen in twijfel te trekken.

Ondergebonden kralen kunnen mieren in staat stellen aarde tussen de kralen te brengen en gemoderniseerde nesten te creëren, dit zal op zijn beurt vocht veroorzaken vanwege het vermogen van de bodem om vocht van de buitenmuur te absorberen. Ze moeten ook worden ondertekend volgens een gedragscode zoals die van de NIA en als dat zo is, is de installatie 25 jaar gegarandeerd. Een veel voorkomend nadeel dat kan ontstaan door het installeren van elk type spouwmuurisolatie, is dat u door de muur- en zolderruimtes te isoleren een vochtige doos creëert die is gevuld met vocht dat wordt gecreëerd door leven en ademen, zonder ontsnappingsmiddelen, tenzij u uw huis. Dit materiaal moet worden verwijderd voordat de juiste isolatie in de muurholte van uw huis kan worden geïnstalleerd.

Deze opening is ook wat „thermische overbrugging” voorkomt, omdat de muurmaterialen niet langer in direct contact met elkaar staan. Omdat spouwruimten in muren echter ondiep en smal zijn, kunnen de minpunten zijn dat de isolatie kan beschimmelen en verslechteren. Het idee van spouwwanden was om een luchtbreuk te creëren tussen de twee delen van de muur, om vochtvorming langs de binnenkant van de muur van het huis te voorkomen. De muren zijn de plek waar de meeste warmte uit je huis komt (vergeleken met het plafond en de vloeren), dus als je erover nadenkt om andere muren geïsoleerd te krijgen, kan het kosteneffectiever zijn om al je muren in één keer te doen.

Het polyurethaanschuim is veel moeilijker te verwijderen als het eenmaal is geïnstalleerd, dus als u erover nadenkt om van de isolatie een tijdelijke oplossing te maken, overweeg dan een ander materiaal om in de holte van de muur te injecteren. U hebt een gespecialiseerde installateur van schuimisolatie nodig om uw huis hiervoor te onderzoeken en om het werk indien nodig uit te voeren. Cavity Wall Tie Repointing Specialist Repointing Cavity Muurisolatie Verwijdering Baksteenreparatie Baksteenvervanging Scheurstiksel Latei Vervanging Weerbestendigheid. Bedrijven die deze voorgevormde kraal installeren, installeren deze met een lijmmengsel dat de kralen na het drogen in het gebied van de holte zal stollen.

Deze gebieden of „huilgaten”, toegestaan voor de droogwerking aan de onderkant van muren of aan de basis van ramen. Als u retrofit spouwmuurisolatie heeft, moet het water door de niet-absorberende isolatiekogels naar beneden stromen en onderaan naar buiten.

Leave Message

Required fields are marked *