Kan ik meer spouwmuurisolatie toevoegen?

Er is geen reden dat het zou moeten worden afgebroken en afgebroken tot iets anders, maar als er wijzigingen aan het gebouw worden uitgevoerd en de isolatie van de spouwmuur uit de holte mag komen, moet deze worden bijgevuld en moet een deel ervan worden vervangen. Veel spouwwanden kunnen worden geïsoleerd door isolatiemateriaal van buitenaf in de holte te injecteren. Een gespecialiseerd bedrijf boort gaten in de buitenmuren, injecteert isolatie door de gaten en sluit ze vervolgens af met cement. Het isolatiemateriaal bestaat meestal uit minerale wol of polystyreenkorrels, maar in plaats daarvan kan soms polyurethaanschuim worden gebruikt.

Tenzij uw huis speciaal is gebouwd voor energie-efficiëntie, kunt u waarschijnlijk uw energierekening verlagen door meer isolatie toe te voegen. Veel oudere huizen hebben minder isolatie dan huizen die tegenwoordig zijn gebouwd, maar zelfs het toevoegen van isolatie aan een nieuwer huis kan zichzelf binnen een paar jaar terugbetalen. Uitbreidend schuim kan effectief worden gebruikt als spouwmuurisolatie. Met de juiste installatie van een deskundige, ervaren aannemer, kan uw huis meer geïsoleerd en stiller zijn dan ooit tevoren.

Het voorbereidingswerk dat door een technicus moet worden uitgevoerd voordat de isolatiematerialen worden geïnjecteerd, is voor de meeste klussen hetzelfde. De gaten in de buitenmuur moeten ergens in de buurt van de bovenkant van de muur en onder de ramen worden geboord. Waar de holte een andere muur ontmoet, moet de lijn worden afgedicht zodat de isolatie op de juiste manier luchtdicht is en er geen structurele schade is. Sommigen in de massieve muurterrassen vroegen alleen om isolatie op de achterste hoogte op het noorden, toen ze werden verteld dat het niet mogelijk was onder de Green Deal, meldden ze zich af.

Een man die ik me herinner, zei dat al je buren het hebben laten doen en „we doen eerst een proefoefening, ze zullen geen puinhoop zijn. Ik weet precies hoe het werkt, antwoordde ik, maar ik wil niet dat het gaat, zoals ik hem vertelde dat de huizen moeten ademen en daarom is er een opening tussen de muren. Deze muurontwerpen zijn te vinden in bakstenen huizen gebouwd na de jaren twintig en vormen een groot percentage bakstenen huizen. Het is van vitaal belang dat het metselwerk van de twee huidwanden (wythes) waaruit de spouwwand bestaat, in goede staat verkeert.

Als de problemen met spouwmuurisolatie die ik hier heb behandeld, je ervan hebben weerhouden ze te isoleren, raak dan niet in paniek, er zijn nog steeds alternatieven die je nog steeds interne isolatie of externe isolatie kunt toevoegen. Op deze manier dragen ze bij aan de structurele integriteit van uw gebouw en zullen ze de komende decennia een welkom onderdeel van uw huis zijn. Ongeacht het type isolatie dat u heeft, als het te wijten is aan een defect in het gebouw, zoals slecht afgewerkte borstweringwanden die vocht aan de bovenkant van de muur toelaten, slecht wijzen, defecte regenwatergoederen enz. Als uw huis spouwmuren heeft, hebben de stenen meestal een gelijkmatig patroon met alle gelegde stenen in de lengte.

Als u geen spouwmuurisolatie heeft geïnstalleerd of in feite andere soorten isolatie zoals loft of externe isolatie, dan ontvangt u waarschijnlijk een lager aanbod op uw woning, aangezien de potentiële kopers het waarschijnlijk willen laten installeren. Om deze reden is het een goed idee om een architect of aannemer te raadplegen voordat u doorgaat met het isoleren van de muurholte om er zeker van te zijn dat u voldoende ruimte heeft om mee te werken. Het vervangen van isolatie helpt om de gaten in de muren op te vullen en de gewenste omgeving in huis te houden. Als de isolatie naar beneden komt op de buitenmuur of zichtbaar is rond de gaten in de buitenmuur die zijn geboord, moet een installatietechnicus deze plaatsen zo goed mogelijk reinigen.

Gebouwen met vroege spouwmuren hebben individuele bladeren die dikker zijn dan moderne versies van spouwmuurconstructies. In de tussentijd kan ik alleen maar aanraden de muur schoon te maken met een schimmelverwijderaar (uiteraard beschermende kleding dragen) en de kamer regelmatig te ventileren. Dit komt omdat gaten in de buitenmuur van uw gebouw nodig zijn en de materialen rommelig zijn als u niet over het juiste gereedschap beschikt om ze in de holte te vuren.

Leave Message

Required fields are marked *