Veroorzaakt spouwmuurisolatie vocht in huis?

Vochtige spouwmuurisolatie verliest veel van zijn isolerende eigenschappen en kan uw binnenmuren binnendringen, waardoor vocht, vlekken, schilbehang en zelfs schimmel ontstaan. Dit kan zelfs leiden tot zwarte schimmel, wat ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Condensatie kan ook optreden als gevolg van spouwmuurisolatie. spouwwanden worden gebruikt om de hoeveelheid warmte die aan het pand ontsnapt te verminderen, maar als er openingen in de muren zijn, betekent dit dat de muren koud blijven.

Vuil kan ook de holte overbruggen, terwijl openingen in de isolatie koude plekken creëren met verhoogde condensatie binnenin. Het resultaat is schimmel, vocht en schade aan binnenmuren. Holteisolatie is ook een mooie omgeving voor kleine beestjes - veel mooie muizennesten, ratten, noem maar op - ze houden van het spul. De man van het isolatiebedrijf voor spouwmuren zal u vertellen dat het is behandeld om ze te stoppen.

Heb je ooit een muis plastic zien eten? Dat doen ze. Ik heb ze zich een weg zien eten door zakken bouwchemicaliën in onze winkel - en blijven eten. Er is vrijwel niets dat een muis ervan weerhoudt om te eten en een nest te maken. Spouwmuren vol pluizig papier of katoen zijn een paradijs voor hen.

Al deze actie zorgt er ook voor dat de isolatie bezinkt. Sommige gebieden zullen er geen hebben, andere zullen veel hebben. Dit maakt je muren erg gevoelig voor vochtig of koud op sommige plekken, en niet op andere - dus je begint willekeurige problemen met vocht te krijgen. Indien onjuist geïnstalleerd, of in ongeschikte eigenschappen, kan spouwmuurisolatie (CWI) leiden tot vocht.

Het eerste product, een op hars gebaseerde buitenmuurcoating die een service is die door ons wordt aangeboden en omvat een volledig reparatieprogramma aan de muren, het repareren van scheuren, losse weergave enzovoort. Er doen zich problemen voor wanneer regen de buitenmuur binnendringt en het isolatiemateriaal water over de holte naar het interieur kan overbrengen. Holtemuurisolatie duurt meestal ongeveer 2 uur om te installeren, maar dit verschilt van eigendom tot eigendom en is ook afhankelijk van de grootte van het huis en andere factoren. Toen ze zich kwalificeerde voor een overheidssubsidie om de energie-efficiëntie te verhogen, liet ze een nieuwe ketel, plus loft- en holte-muurisolatie installeren.

Tienduizenden huizen in heel Wales hadden de isolatie het afgelopen decennium achteraf gemonteerd als onderdeel van een door de overheid geleide drive om het energieverbruik te verminderen. 14 jaar lang had Joan Rose geen vochtgerelateerde problemen in haar terrashuis in de buitenwijken in Bury, Greater Manchester. Heel eenvoudig is dit te wijten aan het feit dat buitenmuren in een slechte staat verkeren, vanwege een gebrek aan onderhoud, zware weersomstandigheden, of meer meestal, het feit dat de buitenmuren hun weerbestendige vermogen hebben verloren. BRE waarschuwt voor de problemen bij het installeren van spouwmuurisolatie in Zone 4 vanwege het verhoogde risico op regenpenetratie als een holte volledig is gevuld met isolatie.

Damian Mercer runt een in Lancashire gevestigd bedrijf met acht medewerkers dat gespecialiseerd is in het extraheren van mislukte spouwmuurisolatie en hij heeft het drukker dan ooit. Dit kan condensatie veroorzaken IN de holte omdat het dauwpunt, met warmere lucht, naar achteren en naar buiten wordt geduwd naar de koude buitenmuur, condenseert en zich vormt in het metselwerk zelf. De regering moet een onafhankelijk onderzoek starten naar de manier waarop klachten over isolatie van spouwmuren zijn behandeld, om de omvang van het probleem te bepalen en een oplossing te vinden voor de getroffen mensen. Een ander van de belangrijkste isolatieproblemen met spouwmuren is dat vaak, omdat het pand ongeschikt is, de isolatie vaak slecht wordt beheerd.

Experts zeggen dat alleen huizen die niet overbelicht zijn aan de elementen en met buitenmuren in goede staat, met een goede vochtbestendige koers, geschikt moeten worden geacht voor dit werk, en idealiter moet eerst een onderzoek worden uitgevoerd. Maar de omvang van vochtgerelateerde problemen in verband met spouwmuurisolatie is zo ernstig dat een parlementslid oproept tot een onafhankelijk onderzoek om de bescherming van huishoudens te verbeteren (stockafbeelding). Voordat u spouwmuurisolatie installeert, is het raadzaam om te controleren of dit kan leiden tot vochtige problemen verderop in de lijn. .

Leave Message

Required fields are marked *