Is muurisolatie van schuimspouw een goed idee?

Polyurethaanschuim is een van de meest populaire keuzes voor het injecteren van isolatie in de spouwmuur van een huis, omdat het eenvoudig te installeren en voordelig is als isolator voor uw huis. Het materiaal zelf is verkrijgbaar in verschillende chemische ingrediënten en kan worden gemengd om verschillende effecten te creëren. Minerale wolvezels hebben bewezen minder waterdicht te zijn dan eerder werd gedacht, en wordt verondersteld af te breken onder vochtige omstandigheden. Spouwmuurisolatie is een methode voor het creëren van een thermische barrière in een huis, maar het kan meer kwaad dan goed veroorzaken en kan vocht in het huis overbrengen door een brug te vormen tussen het binnen- en buitenblad van de muur.

Spuitschuimisolatie is een geweldig product. Huizen die ermee zijn geïsoleerd, kunnen enkele van de meest efficiënte en comfortabele huizen zijn die zijn gebouwd. Ik ben in veel van deze huizen geweest en kan je vertellen dat een typisch met spuitschuim geïsoleerd huis beter presteert dan een typisch glasvezelbatt geïsoleerd huis. Maar hoe zit het met de atypische huizen? Spuitschuimisolatie is niet zonder problemen, dus laten we er hier een paar bekijken.

Ik denk dat het idee van een spouwmuuridee een goed idee is, ik denk gewoon niet dat het in het stadium is waarin het geschikt is voor de meeste huizen - nog niet. U kunt de oven vervangen door een afgesloten verbrandingseenheid of uw isolatie en luchtafdichting uitvoeren op het niveau van het vlakke plafond. Bewoners van huizen met massieve muren hebben het meest geklaagd waar het effect meer merkbaar is met het verlies van directe en omgevingswarmte, plus die in rijtjeshuizen met massieve muren. Als u al problemen heeft met spouwmuurisolatie of advies wilt, kunt u de website voor spouwmuurisolatie bekijken.

Ga er niet vanuit dat alleen omdat een huis geïsoleerd is met spuitschuim, het automatisch een winnaar is. Meer recentelijk zijn veranderingen in de benadering van spouwwanden begonnen op te duiken en zowel nieuwere materialen als nieuwere methoden worden gebruikt om het probleem aan te pakken. Buitenmuurisolatie is een laag materiaal, soms platen of soms geïsoleerde render, aangebracht op de buitenmuren van het huis. Spuitschuim is verkrijgbaar in twee smaken, open cel en gesloten cel, en biedt beide delen van de gebouwschil - de isolatie en de luchtbarrière.

Dit heeft ook een positief effect op het verlagen van de verwarmingsrekeningen, maar er zijn ook enkele nadelen, EN er zijn alternatieve manieren om uw huis te isoleren. Ik zou zelfs zo ver gaan om te zeggen dat ik zou overwegen om geen huis te kopen met retrofit spouwmuurisolatie. Met de toepassing van Home Logic External Wall Insulation blijven huizen echter warm in de winter en koel in de zomer en dus veel meer bevorderlijk voor comfort. Een geautoriseerde aannemer zal het huis onderzoeken om te bepalen of spouwmuurisolatie geschikt is en kijkt vaak naar de volgende factoren.

Geïsoleerde buitenweergave is ideaal als uw eigendom al is weergegeven, maar niet werkt als u zich in een monumentaal pand of beschermd gebied bevindt. Voordat u zich echter op de stippellijn aanmeldt, moet u weten wat u krijgt en hoe dat specifieke type isolatie uw huis kan beïnvloeden. Zodra het schuim is geïnstalleerdzodra het schuim correct is geïnstalleerd, is het een inert plastic dat niet veel verschilt van de schuimkussens waarop u zit. Het is niet onfeilbaar om te installeren, en de R-waarde per inch is vrijwel hetzelfde als open cel spuitschuim - wanneer het correct is geïnstalleerd, wat bijna nooit is.

Leave Message

Required fields are marked *