Wat is de beste retrofit spouwmuurisolatie?

Retrofit Cavity muurisolatie - Akoestische prestaties Daarom is steenwolisolatie die in de dubbele steenholte wordt geblazen, meestal de beste akoestische muurisolator. Glasvezel en polystyreen bieden nog steeds enkele akoestische prestaties omdat ze de nagalm in de dubbele steenholte verminderen. De meeste uitbreidingen zijn gebouwd met spouwwanden. Volgens de bouwvoorschriften moeten ze worden geïsoleerd volgens moderne normen.

Hardschuimplaten en batts van minerale wol zijn uw belangrijkste opties, en de beste keuze hangt af van uw projectdoelen. Als u bijvoorbeeld de beste prestaties in het dunste wandprofiel wilt, kan hardschuim dat leveren - zij het tegen een iets hogere prijs. De twee meest voorkomende soorten isolatie die worden gebruikt bij het achteraf inbouwen van holtes worden geblazen in minerale vezels en gelijmde EPS-korrels (geëxpandeerd polystyreen). Als het nat en winderig is, geeft de blootstelling aan regen de holte mogelijk niet de tijd om te drogen en daarom kan het vocht naar de binnenmuur en naar uw huis worden overgebracht.

Van de 25% zal een aandeel een probleem hebben met het installatiebedrijf in plaats van de spouwmuurisolatie zelf - zaken als niet opruimen na zichzelf, niet opduiken - een van de problemen die bij elk project kunnen worden verwacht. Het lijkenhuiseffect werd onlangs genoemd door inwoners van enkele huizen met massieve muren op het zuiden in Plymouth die EWI hadden ontvangen, de meeste zouden het laten verwijderen als het mogelijk was. De gecombineerde R-waarde van de batts en het bord op de 2x4-muur was meer dan batts alleen op een 2x6 muur, en hij zou wat extra ruimte krijgen in de kamer. Ik zeg dat vanuit de positie van een huis met spouwmuren in een overstromingsvlakte verkeerd geïnstalleerd met vezelisolatie.

Deze methode omvat het blazen van kleine ballen van expanderende polystyreenisolatie (EPS) in bestaande spouwwanden door kleine gaatjes. In plaats van interieurcoatings is er een nieuwe baanbrekende coating op basis van de nieuwste nanotechnologie die een superieure buitenmuurisolator is. Voordat Tom overschakelde op spuitschuimisolatie, gebruikte Tom polyisocyanuraatpanelen op die manier bouwde hij een 2x4-muur, isoleerde tussen de noppen met batting (papieren gezicht verwijderd), bedekte vervolgens het hele ding met panelen met folie en verzegelde ze met folietape voordat hij een muurplaat opzette. Een gebrek aan kwaliteit in zowel de installatie als het ontwerp van retrofit-isolatie is onvermijdelijk in de omstandigheden.

Het is absoluut een kosteneffectieve methode om uw verwarmingskosten te verlagen, het is ook veel ruimtezuiniger dan reguliere binnenmuurisolatie die zeer beperkte ruimte in beslag neemt, wat goed kan werken op plaatsen zoals flats en appartementen waar ruimte soms enigszins onbetaalbaar is. Ja en nee, ze hebben gelijk als ze zeggen dat het vullen van een holte een brug biedt voor vocht om van de buitenkant van de muur naar binnen te komen. Als de zolder (of het dak) van een huis al volledig geïsoleerd is, kan het toevoegen van isolatie aan de muren de beste manier zijn om de verwarmings- en koelingskosten te verlagen. Ik had de holtes in mijn laatste huis gevuld met Graphite EPS-kralen en was erg blij met de resultaten.

Holtemuurisolatieproblemen worden een vrij hot topic op de forums en een onderwerp dat mensen extreem vocaal maakt. spouwmuurisolatie werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren zeventig, maar zou dan niet meer dan 25 mm dik zijn geweest, met een holte van 25 mm. Als u retrofit spouwmuurisolatie heeft, moet het water door de niet-absorberende isolatiekogels naar beneden stromen en onderaan naar buiten.

Leave Message

Required fields are marked *