Maakt spouwmuurisolatie uw huis warmer?

Het isoleren van een spouwwand helpt om een thermische barrière te bieden die de warmtestroom uit een kamer aanzienlijk vertraagt. Door de snelheid waarmee warmte uit het huis ontsnapt te vertragen, is er minder verwarming nodig om het huis op de gewenste temperatuur te houden. Holtemuurisolatie wordt gebruikt om warmteverlies door een spouwmuur te verminderen door de luchtruimte te vullen met materiaal dat de warmteoverdracht stopt. Dit vangt de lucht in de holte op, voorkomt verwarmingsverlies en resulteert in lagere verwarmingskosten.

Goed geïsoleerde buitenmuren helpen om een efficiënte gebouwschil te creëren. Dit betekent dat er minder warmte uit je huis ontsnapt. Uw centrale verwarmingssysteem hoeft niet zo hard te werken om comfortabele temperaturen te bereiken, energie en geld te besparen op energierekeningen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit type isolatiewerkzaamheden is ook een van de minst opdringerige in termen van de verstoring van de huiseigenaar.

Dat lijkt een oplossing te bieden voor alle problemen die worden ervaren door de andere soorten spouwmuurisolatie. De installateur moet lid zijn van de National Insulation Association, het Cavity Insulation Guarantee Agency of de British Board of Agrément. U zei dat bij de eerste bouw van het huis isolatieplaten waren geïnstalleerd in de gedeeltelijk gevulde holte. Het achteraf aanbrengen van spouwmuurisolatie is geen doe-het-zelfklus; en slecht gemonteerde CWI door een cowboybouwer kan u een serieus bedrag kosten om te repareren.

U hebt een gespecialiseerde installateur van schuimisolatie nodig om uw huis hiervoor te onderzoeken en om het werk indien nodig uit te voeren. Dit bericht verwijst alleen naar retrofit spouwmuurisolatie op oude gebouwen zoals de onze die meer dan 100 jaar oud waren. Ik zeg dat vanuit de positie van een huis met spouwmuren in een overstromingsvlakte verkeerd geïnstalleerd met vezelisolatie. Het gecombineerde voordeel van verlaagde verwarmingsrekeningen en subsidiefinanciering voor de isolatiewerkzaamheden betekent dat veel slimme huiseigenaren hun woningisolatie upgraden en de kosten van het werk compenseren met toekomstige (stijgende) verwarmingsrekeningen.

Er kunnen veel problemen zijn veroorzaakt door spouwmuurisolatie en het toevoegen van isolatie aan een spouwmuur kan ervoor zorgen dat regenwater op veel manieren de binnenmuur binnendringt, zoals versplinterd metselwerk of slecht wijzen of gebarsten stenen of renderen, resulterend in een vochtig huis mogelijk van boven naar beneden. Als uw woning symptomen van vocht vertoont waarvan u denkt dat ze worden veroorzaakt door spouwmuurisolatie, wordt dit waar die professionele garantie belangrijk wordt. Cavity Wall Isolatie is een verstandige manier om de wanden van een spouwommuurd huis te isoleren, op voorwaarde dat het huis er goed voor is en het correct is geïnstalleerd. Het is geen verrassing dat spouwmuurisolatie, in combinatie met zolderisolatie, de meest populaire vorm van werk is van huiseigenaren om de energie-efficiëntie van hun huizen te verbeteren.

Leave Message

Required fields are marked *