Kunt u isolatie toevoegen over bestaande isolatie?

Wanneer u isolatie toevoegt, wilt u eerst de glasvezel naar de bovenkant van de balken brengen. Gebruik hiervoor een onbedekte isolatie zonder papiervochtbarrière. Als je eenmaal gelijk bent met de balktoppen, kun je meer isolatie toevoegen door hem haaks op de balken te laten lopen. Ook dit moet onbehandeld materiaal zijn zonder dampscherm.

In veel delen van het land beveelt de EPA 12 inch isolatie of meer aan. Als u vloeren isoleert met een kruipruimte of een onverwarmde kelder eronder, installeer dan de isolatie met de dampremmende laag naar boven gericht naar de verwarmde ruimtes erboven. Deze walsdraad ondersteunt de isolatie en houdt deze op zijn plaats. Dus of je het nu zelf doet of iemand het voor je laat doen, isoleer het.

Het verlaagt uw verwarmings- en koelkosten en bespaart energie. In een verkoelend klimaat helpt een goede deken van zolderisolatie het huis koeler te houden en vermindert de belasting van airconditioningapparatuur. Wanneer u nieuwe isolatie over de oude installeert, bent u niet beperkt tot het gebruik van hetzelfde type isolatie dat al is geïnstalleerd. In sommige staten kunnen energiebedrijven een korting verstrekken in ruil voor bewijs dat u uw zolder hebt geïsoleerd.

Laten we eens kijken naar de drie dingen waarvoor u uw oude isolatie moet inspecteren, evenals enkele andere overwegingen die u moet hebben. Als uw oude isolatie in goede staat verkeert en voldoet aan de hierboven besproken criteria, bespaart het plaatsen van nieuwe isolatie over de oude tijd, geld en energie. Als u vaststelt dat uw oude isolatie moet worden verwijderd, kan dat behoorlijk duur zijn, vooral als u vermiculietisolatie heeft die asbest kan bevatten. Het installeren van nieuwe zolderisolatie boven oud is mogelijk, op voorwaarde dat dit correct gebeurt volgens de hierboven geschetste richtlijnen.

Isolatieprofessionals kunnen al uw vragen beantwoorden over het plaatsen van nieuwe isolatie bovenop bestaande isolatie en het hele project van begin tot eind afhandelen. Als het niet af is maar je hebt luchtcirculatie op je zolderruimte, moet je het zolderplafond isoleren. Zorg er in het laatste geval voor dat de nieuwe isolatie geen dampremmende laag heeft - ook wel gevelisolatie genoemd.

Leave Message

Required fields are marked *