Kunt u spouwmuurisolatie achteraf inbouwen?

Het eerste dat moet worden opgemerkt, is dat u spouwmuurisolatie niet achteraf kunt inbouwen als doe-het-zelf-klus - het is een taak die door een professional moet worden uitgevoerd. Zodra de holte is bevestigd door de boroscopische inspectie, boort de installateur een reeks gaten met een diameter van 22 mm in de mortel tussen de stenen. De isolatie van polystyreen van InsulGuard is de enige niet-invasieve retrofit spouwmuurisolatie die op de markt verkrijgbaar is. In plaats van in het metselwerk te boren, wordt de kraal vanaf de bovenkant van de holte geïnstalleerd door een paar tegels of vellen tin te verwijderen.

Vervolgens wordt een buis in de holte gestoken en het Cavity Shield wordt onder druk ingeblazen om de volledige holte met dubbele stenen te vullen. Je hebt al isolatie in de spouwlucht. Zolang het niet te veel beweegt, isoleert het sowieso tot op zekere hoogte. Als het beweegt, is de kans groot dat je luchtstenen hebt, in welk geval je wilt dat de lucht beweegt welke holte-isolatie stopt.

Recentelijk heeft retrofit-isolatie veel media-aandacht gekregen, met name spouwmuurisolatie. Hoewel de meningen over retrofit spouwmuurisolatie gemengd zijn, is er weinig argument dat dit een van de meest kosteneffectieve manieren is om de energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren. Bij het overwegen van het grotere milieubeeld moet dit als een goede zaak worden beschouwd, maar het moet worden ingezien dat deze maatregelen de eigenschappen van de structuur fundamenteel veranderen. Gepompte spouwmuurisolatie kan in de meeste bestaande huizen worden geïnstalleerd.

Als er geen isolatie in de muren is, kunnen we de holte vullen met kraal en als er bestaande isolatie is, kunnen we de resterende holte vullen. Een speciale krachtige blaasmachine wordt gebruikt om de isolatie in bestaande bakstenen fineerwanden te pompen. Er is geen significant verschil in thermische prestaties, ongeacht het retrofit spouwmuurisolatieproduct dat u kiest. Als u al retrofit spouwmuurisolatie heeft aangebracht, kunt u overwegen om uw huis te laten onderzoeken met een infraroodcamera.

Waarschijnlijk is het grootste probleem met de isolatie van spouwmuren het besturen van regen, als u in een gebied woont dat wordt blootgesteld aan drijvende wind, loopt u een hoger risico op binnendringen van vocht. Een weerbordwand kan ook worden geïsoleerd door planken af te prikken om toegang te krijgen tot de openingen tussen de noppen en ze daarna te vervangen of door gaten door de binnenmuren te boren (door het gips). Als u retrofit spouwmuurisolatie heeft, moet het water door de niet-absorberende isolatiekogels naar beneden stromen en onderaan naar buiten. Dit is hoe Cavity Shield kan beweren het enige retrofit spouwmuurisolatieproduct te zijn dat een 100% dekking kan garanderen.

Nee, doe het niet, de muurholte is er niet voor niets. Zonder dat zal je thuis niet goed ademen en loop je het risico dat vocht en vocht zich ophopen in huis, Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Gezondheid en veiligheid namen een duik omdat werknemers buiten de steiger moesten klimmen om naar het einde van de muur te renderen. Ik had één probleem, waarbij een vochtige plek verscheen op de muur van mijn toilet beneden boven de raamkop.

Af en toe had het gebruik van spouwmuurvullingen deel moeten uitmaken van een reeks maatregelen om de thermische prestaties te verbeteren. Veel mensen zeggen dat ze geen spouwmuurisolatie achteraf moeten aanbrengen, omdat dit problemen met de isolatie van spouwmuren veroorzaakt, zoals vocht door de holte laten komen en uw huis beschadigen. Betonnen muren, houten spouwwanden (meestal met vezels bekleed), weerplaatwanden en de meeste andere vormen van wanden hebben echter verwaarloosbare interne holtes of holtes die moeilijk of gevaarlijk zijn om toegang te krijgen tot het punt waar het achteraf aanbrengen van spouwmuurisolatie kostbaar of gevaarlijk zou zijn. Sommigen in de massieve muurterrassen vroegen alleen om isolatie op de achterste hoogte op het noorden, toen ze werden verteld dat het niet mogelijk was onder de Green Deal, meldden ze zich af.

Leave Message

Required fields are marked *