Is spouwmuurisolatie die vocht veroorzaakt?

Bij onjuiste installatie of in ongeschikte eigenschappen kan spouwmuurisolatie (CWI) leiden tot vocht. Holte-isolatie is ook een mooie omgeving voor kleine beestjes - veel mooie muizennesten, ratten, noem maar op - ze houden van het spul. De man van het isolatiebedrijf voor spouwmuren zal je vertellen dat het behandeld is om ze te stoppen. Heb je ooit een muis plastic zien eten? Dat doen ze wel.

Ik heb ze zich een weg zien eten door zakken bouwchemicaliën in onze winkel - en blijven eten. Er is vrijwel niets dat een muis ervan weerhoudt om te eten en een nest te maken. spouwwanden vol pluizig papier of katoen zijn een paradijs voor hen. Al deze actie zorgt er ook voor dat de isolatie bezinkt.

Sommige gebieden hebben er geen, andere zullen veel hebben. Dit maakt je muren erg gevoelig voor vochtig of koud op sommige plekken, en niet op andere - dus je begint willekeurige problemen met vocht te krijgen. We nemen geen voldoening uit het feit dat we de huidige situatie hebben voorspeld. Onnodig te zeggen dat we nu denken dat we de schaal en snelheid waarmee problemen zich zouden ontwikkelen enorm hebben onderschat.

Dat gezegd hebbende, hebben we niet achterover gezeten. We hebben hard gewerkt om de vaardigheden, kennis en begrip te bevorderen die nodig zijn om de vochtige problemen die nu worden gemeld door huiseigenaren, huurders en verhuurders in het hele land te inspecteren, diagnosticeren en verhelpen. spouwmuurisolatie kan uitstekende niveaus van thermische isolatie in uw huis brengen voor een betaalbare prijs. Het is uiterst belangrijk dat u het laat controleren, omdat schimmel en bijbehorend vocht ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken voor u en uw gezin.

Beveiligingsmanager Gavin Ward, 43, werd gedwongen zijn ouderlijk huis in Bridgend, Wales, vier jaar te verlaten en verhuisde naar gehuurde accommodatie nadat het door de raad als 'onbewoonbaar' werd beschouwd vanwege vocht, schimmel en onveilige elektriciteit. De regering moet een onafhankelijk onderzoek starten naar de manier waarop klachten over isolatie van spouwmuren zijn behandeld, om de omvang van het probleem te bepalen en een oplossing te vinden voor de getroffen mensen. Een ander probleem in een huis dat de veilige installatie van spouwmuurisolatie zou kunnen verbieden, is schade aan uw buitenmuren of oneffen muren. Er zijn een aantal dingen waar je echt op moet letten als je erover nadenkt om het te laten doen, of als je isolatie hebt laten aanbrengen en nu last hebt van schimmel op de muren binnenshuis toen je dacht dat die dagen voorbij waren.

Simpel gezegd, enige aandacht en zorg voor de buitenmuren zal voorkomen dat water naar binnen doordringt en de mal zal verdwijnen. Als de muren poreus zijn en water binnenlaten, zou je het erger kunnen doen dan overwegen om de muren ook te laten doen. Het oorspronkelijke concept van spouwmuren is ontworpen om te worden gebruikt in kustgebieden waar door de wind geblazen regen een probleem was, en doorweekte huismuren. Het is altijd een goed idee om te controleren of u in aanmerking komt voor een subsidie van de overheid voor spouwmuurisolatie, in dat geval ontvangt u een gratis overzicht van uw muren voordat het werk begint, zodat u fouten kunt voorkomen.

Het isoleren van de huizen van Groot-Brittannië is de hoeksteen van het groene energiebeleid van de regering en een obsessie voor wegblokkerende eco-demonstranten. Als de holtes niet waren opgevuld, zou de zwarte mal rond het raamkozijn en het plafond niet zijn verschenen. We wilden zien of de installateurs correct zouden herkennen en melden dat het niet geschikt was voor spouwmuurisolatie, omdat het muren had die regelmatig werden blootgesteld aan door de wind aangedreven regen. Als u een van deze vragen met ja beantwoordt, is het misschien de moeite waard om na te denken over de vraag of spouwmuurisolatie bij u thuis moet worden geïnstalleerd.

Leave Message

Required fields are marked *